Γκερέκου και Γεωργάτου μόνο καρέκλες στην Κεφαλονιά

Η Κεφαλλονιά και ειδικά οι πόλεις του Ληξουρίου και του Αργοστολίου επλήγησαν από το σεισμό του Ιανουαρίου. Ειδικά η πόλη του Ληξουρίου.
Η κα Γκερέκου, βουλευτής εν ενεργεία του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής εν ενεργεία ακόμα και σήμερα, η βουλευτής του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ για το λαό μας και τα Επτάνησα, με οργανωτικό υπεύθυνο τον κ. Γεωργάτο, πρώην Νομάρχη Κεφαλλονιάς, δεν επισκέφθηκαν ούτε το Ληξούρι ούτε τους σεισμοπαθείς.
Κλείστηκαν σε ένα σπίτι και σε ένα ξενοδοχείο και το μόνο που τους απασχολούσε ήταν πώς να βρουν άτομα για να διατηρούν τις καρέκλες τους και τα προνόμια τους.
Κατά συνέπεια με τέτοιες κατ’ εξακολούθηση πρακτικές είναι φυσιολογικά όλα τα παρακμιακά φαινόμενα και η φτωχοποίηση του ο λαού μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ
Δικηγόρος Στον Άρειο Πάγο & στο Συμβούλιο της Επικρατείας
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Υπ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Αριστοτέλη Σίδερη 3 Τ.Κ. 49 100 – ΚΕΡΚΥΡΑ Τηλ.: 26610 37627, fax: 2661 0 48517
e-mail:

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις