Βελτίωση Περιφερειακών Δρόμων Ζακύνθου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από καθηγητές Πανεπιστημίου και ειδικότερα από τον κο Κωνσταντίνο Ζοπουνίδη (Καθηγητή Πολυτεχνείου Κρήτης, Ακαδημαϊκός της Βασιλικής Ακαδημίας Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών Επιστημών της Ισπανίας), τον κο Μιχαήλ Νικολαράκη (Διδάκτορα Πολυτεχνείου Κρήτης), τον κο Μιχάλη Δούμπο (Αναπληρωτή Καθηγητή Πολυτεχνείου Κρήτης) και τον κο Ανδρέα Δαριβιανάκη (Μεταπτυχιακό φοιτητή), σχετικά με την «Εκτίμηση της επικινδυνότητας των Περιφερειακών Ενοτήτων της Ελλάδας, με βάση τα τροχαία ατυχήματα το 2013», η εικόνα των περιφερειακών οδών της Ζακύνθου δείχνει πάρα πολύ βελτιωμένη.

Συγκεκριμένα, η έρευνα δείχνει τη Ζάκυνθο να κατέρχεται στην 19η θέση από 6η, εμφανίζοντας μείωση στο σύνολο των ατυχημάτων και των παθόντων. Είναι γεγονός, ότι παρά τα οικονομικά προβλήματα που υφίστανται, η Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου συνεχίζει να προσπαθεί για την βελτίωση του περιφερειακού οδικού δικτύου, και τα απτά αποτελέσματα της έρευνας το αποδεικνύουν.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις