Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Ρασσιάς

Όταν ανεξαρτητοποιήθηκα το έκανα αυτό για να βοηθήσω την δημοτική αρχή στο έργο της για το καλό του τόπου, ανεπηρέαστος από κάθε κομματική δέσμευση.

Στην πορεία όμως απογοητεύτηκα από τη Δημοτική Αρχή με αποκορύφωμα την προσχηματική της συμπεριφορά, που αντί να φέρει τον υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στο προγραμματισμένο δημοτικό συμβούλιο στο Ληξούρι και να ενημερωθεί ο κόσμος της Παλικής, αλλά και οι υπόλοιποι σύμβουλοι, ακύρωσε ολόκληρο το συμβούλιο.

Μετά από αυτά, αισθάνομαι ντροπή και ενοχή απέναντι και στον λαό της Κεφαλονιάς, αλλά και ιδιαίτερα στον λαό του Ληξουρίου.

Γιʼ αυτό εις ένδειξη διαμαρτυρίας και ευθιξίας παραιτήθηκα από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου Κεφαλονιάς, υπενθυμίζοντας τους στοίχους του Οδυσσέα Ελύτη, «βαρύς ο κόσμος να τον ζήσεις, μα για λίγη περηφάνια το άξιζε».

Με τιμή

Παναγιώτης Ρασσιάς
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις