Έναρξη της περιόδου Αεροπορικού Τουρισμού

Την Τρίτη 1η Απριλίου 2014, στο Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς προσγειώθηκε το πρώτο Αεροσκάφος της νέας περιόδου Αεροπορικού Τουρισμού, προερχόμενο από τη Μεγάλη Βρετανία.

Το Αεροσκάφος ήταν της Εταιρείας χαμηλού αεροπορικού ναύλου Easy Jet και μετέφερε στην Κεφαλονιά 140 επιβάτες.
Σε μία συμβολική κίνηση υποδοχής του Αεροσκάφους από τη Δημοτική Αρχή, ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, προσέφερε στον Κυβερνήτη και Συν-Κυβερνήτη την Τιμητική Αναμνηστική Πλακέτα του Νησιού.
Επίσης προσφέρθηκε, ως δώρο υποδοχής, σε όλους τους Επιβάτες, από την Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου, η νέα καλαίσθητη Αγγλόφωνη έκδοση με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την Κεφαλονιά.
Τη σεμνή τελετή υποδοχής τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης και Μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου κ.Σπύρος Γαλιατσάτος.

kekat1

SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις