Η πρωταπριλιά έλαβε τέλος-Και του χρόνου!

Ρεκόρ επισκεψιμότητας είχε το πρωταπριλιάτικο αστείο περί δήθεν συνεύρεσης εις γάμου κοινωνία μεταξύ των “άσπονδων φίλων” Παρίση και Χιόνη.

Ενώ δεν ήταν λίγοι που έμπαιναν στο Δημαρχείο για να συγχαρούν τον Δήμαρχο για τον επικείμενο γάμο του με την ιδιοκτήτρια του KefaloniaPress Ελένη Χιόνη, αλλά πολλές ευχές και συγχαρητήρια άκουσε και ο κουμπάρος Διονύσης Λυκούδης.

Και τα υπόλοιπα όμως πρωταπριλιάτικα αστεία όπως αυτό της δήθεν διακήρυξης ανεξαρτητοποίσης του Ληξουρίου από την Ελλάδα από τον Βασίλη Ρουχωτά αλλά και η παραίτηση Παρίση με αντικατάστασή του από τον Θεόφιλο Μιχαλάτο πήγαν αρκετά καλά. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι να είμαστε καλά και του χρόνου!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις