Αποχώρησε από την προεκλογική διαδικασία η Κίνηση “Μελάμπους”

Με μία συνέντευξη Τύπου τα εναπομείντα στελέχη της Κίνησης “Μελάμπους”, ο Νίκος Παυλάτος και ο Βασίλης Πολίτης ανακοίνωσαν την απόφασή τους να μην κατέλθουν τελικά στον προεκλογικό αγώνα.

Μία απόφαση αναμενώμενη θα λέγαμε μην έχοντας πλέον την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων και έχοντας απομείνει οι δύο τους να προσπαθούν να κρατήσουν τις αξίες και τα ιδεώδη με τα οποία έστεισαν και ξεκίνησαν την Κίνηση αυτή για την Δήμο προσπαθώντας να λειτουργήσουν ακομμάτιστα και ελεύθερα από παρατάξεις και συμφέροντα.

Δυστυχώς όμως όπως όλοι ξέρουμε αυτό δεν είναι εφικτό στην πολιτική καθώς για να επιβιώσεις χρειάζεται να έχεις τη στήριξη κόμματος ή γερές πλάτες και φυσικά γερό στομάχι για να αντέξεις τον πόλεμο και τη λάσπη που πολλές φορές έχει αυτό το παιχνίδι.

Ο κ. Παυλάτος ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: “Αποφασίσαμε ότι δεν θα κατεβούμε ως Μελάμπους σε αυτές τις εκλογές. Ο Μελάμπους θα μείνει, μία όρθια, ανυποχώρητη ζωντανή δύναμη, μία δύναμη αντίστασης”.

Από την πλευρά του κ. Πολίτης δήλωσε: “Είχαμε ξεκινήσει με έναν έντονο δυναμισμό και ενθουσιασμό, είχαμε σκεφτεί ότι αν θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα θα πρέπει να βάλουμε καταρχήν ένα όραμα. Όχι όραμα διαχείρησης του Δήμου αλλά όραμα παραγωγικής διαδικασίας για την κοινωνία την ίδια. Συμμετοχή όλων των πολιτών στις αποφάσεις που θα πέρναμε, άρα ένα κομμάτι της συμμετοχικής δημοκρατίας, ανοιχτή σε όλες τις διαδικασίες. Δεν θα τάζαμε τίποτα, δεν θα τρέχαμε πουθενά, εμείς θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο παρέμβασης της Δημοτικής Αρχής και τον τρόπο σύνδεσης της κοινωνίας με τη Δημοτική Αρχή”.

Ακούστε τι είπαν τα μέλη της “Μελάμπους”

S S
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις