Άρχισαν οι αποχωρήσεις από τον προεκλογικό αγώνα

Εμείς το γράψαμε από την πρώτη στιγμή ότι παρά πολύ από αυτούς που ακούγονται για υποψήφιοι Δήμαρχοι Κεφαλονιάς θα “έμεναν από λάστιχο”, αν μας επιτραπεί η έκφραση, καθώς απαιτείται πληθώρα προσώπων για να συγκροτηθεί ένας συνδυασμός.

Ήδη ο Νίκος Παυλάτος μετά από συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, εγκαταλείπει τον προεκλογικό αγώνα, αδυνατώντας όπως είπε να βρει άτομα που να ασπάζονται τις ιδέες και τις αξίες του αλλά και το όραμά του για την Κεφαλονιά.

Σύμφωνα το portoni.gr κι άλλοι εν δυνάμει υποψήφιοι πρόκειται να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο, αφού είναι εύκολο να δηλώνεις παράταξη αλλά δύσκολο να βρίσκεις οπαδούς.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις