Συγχαρητήρια Επιστολή Κεφαλληνιακού Α.Ο 2013

Οι φίλαθλοι, οι αθλητές και η διοίκηση του Κεφαλληνιακού Αθλητικού Ομίλου 2013 νοιώθουν την ανάγκη να συγχαρούν την ανδρική ομάδα του Α.Σ Κ για την άνοδο της στην Α2 ΕΣΚΑΗ και εύχεται μια καλή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα. Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε και την ομάδα του Ν.Ε.Ο.Λ για την είσοδο του στα μπαράζ ανόδου της Β ΕΣΚΑΗ και του ευχόμαστε να τα καταφέρει και να ανέβει στην Α2 ΕΣΚΑΗ.

Ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013 εύχεται πάντα επιτυχίες, πλέον για το κεφαλονίτικο μπάσκετ και θα είναι πάντα πρόθυμος να σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια για το καλό του αθλήματος, της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθε. Το μπάσκετ ήταν, είναι και θα είναι εδώ. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Εκ Δ.Σ

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις