Σάββας Σαββαόγλου: “Όταν έχω να δηλώσω κάτι, θα το κάνω δημόσια και ενυπόγραφα”

Κατά την ταπεινή μου άποψη και σύμφωνα με όλα όσα φρονώ αλλά και εκείνα τα οποία κατά τη διάρκεια της ενασχόλησής μου με τα κοινά απαρέγκλιτα πράττω, οι εκλογικές διαδικασίες δεν μπορούν να στηρίζονται σε οποιουδήποτε είδους παζάρια, αποκλεισμούς και εκβιασμούς ούτε τα ψηφοδέλτια να αποτελούν συνασπισμούς «ομαδαρχών» και «φυλάρχων».
Αντίθετα, οι εκλογικές διαδικασίες πρέπει να αποτελούν σύνθεση και συλλογική προσπάθεια ανθρώπων, ιδεών και τάσεων σε ένα κοινό παρονομαστή, που δεν μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό από τη σκληρή δουλειά για την πρόοδο της τοπικής κοινωνίας. Με βάση την παραπάνω λογική, οι θέσεις ευθύνης δεν αποτελούν αυτοσκοπό αλλά μόνο το μέσο για την επίτευξη του ανωτέρω στόχου.
Με γνώμονα τα παραπάνω επιθυμώ να κάνω γνωστό, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα και παραπολιτικά σχόλια σε διάφορα Μ.Μ.Ε., σε ο, τι αφορά το πρόσωπό μου και την ενασχόλησή μου με τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, πως όταν έχω να δηλώσω κάτι, θα το κάνω δημόσια και ενυπόγραφα, όπως συνηθίζω.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις