Οι Παλικισιάνοι θα τους δώσουν την πρέπουσα απάντηση στον κατάλληλο τόπο και χρόνο

Το Δημοτικό Συμβούλιο στο Ληξούρι αναβάλλεται για ακόμα μια φορά. Για ακόμα μια φορά η Δημοτική Αρχή αδειάζει τους Παλικισιάνους και τους υποτιμά με το πιο βάναυσο τρόπο. Για ακόμα μια φορά δείχνει ότι δεν ξέρει να βάζει προτεραιότητες.
Η άφιξη του Υπουργού Υποδομών είναι απλά το πρόσχημα για να ακυρωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο. Αν είχαν καταλάβει τι πρέπει να κάνουν, θα είχαν φέρει τον Υπουργό στο Δημοτικό Συμβούλιο, στο Ληξούρι, να μας πει ο ίδιος τι σκέφτεται να κάνει για την κατεστραμμένη Παλική.
Δυστυχώς για αυτούς βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου. Οι Παλικισιάνοι όμως θα τους δώσουν την πρέπουσα απάντηση στον κατάλληλο τόπο και χρόνο.

Εκ του Γραφείου Τύπου της
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις