Τα ΕΛΤΑ μειώνουν τις τιμές στα δέματα εσωτερικού

Σε νέα μείωση των τιμών στα δέματα εσωτερικού τα ΕΛΤΑ, στο πλαίσιο της διεκδίκησης ενός σημαντικού μέρους από τον κλάδο της διακίνησης δεμάτων, αναλυτική η ανακοίνωση:

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με διευρυμένο το ωράριο λειτουργίας των Καταστημάτων τους, ανταποκρίνονται στις νέες προκλήσεις και εισάγουν νέα τιμολογιακή πολιτική για τα Δέματα Εσωτερικού.

 Τα ΕΛΤΑ, παρέχουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους, ιδιώτες και επιχειρήσεις, να διακινούν δέματα που κατατίθενται στα καταστήματά τους και παραλαμβάνονται από αυτά σε νέες ελκυστικές τιμές.

 Με ελάχιστη χρέωση 1,50 € ανά δέμα για τα μεμονωμένα δέματα και 1,20 € ανά δέμα για τα ομαδικά κατατιθέμενα δέματα, οι νέες τιμές διαμορφώνονται σε 0,50€/κιλό.

 Τα ΕΛΤΑ ανταποκρίνονται στην τρέχουσα συγκυρία και στις ανάγκες των πελατών τους, ιδιωτών και επιχειρήσεων, με συνέπεια και αξιοπιστία.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις