Είδηση βόμβα: Παντρεύονται Παρίσης-Χιόνη

Έχουν δίκιο όσοι λένε ότι πίσω από μεγάλα μίση κρύβεται ένας μεγάλος έρωτας, καθώς με μία κίνηση που ξάφνιασε τους πάντες ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης και η ιδιοκτήτρια του Kefaloniapress Ελένη Χιόνη αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, προκαλώντας την έκπληξη, το λιγότερο που θα μπορούσαμε να πούμε, σε όλο τον πολιτικό και μη χώρο της Κεφαλονιάς.

Το ζευγάρι από ότι πληροφορηθήκαμε δεν έχει ακόμα ανακοινώσει που θα πάει για το ταξίδι του μέλιτος αλλά και οι δύο δηλώνουν ευτυχισμένοι και σύντομα από ότι μας είπαν θα δώσουν μία δεξίωση όπου θα προσκληθούν εχθροί και φίλοι για να υπάρξει συμφιλίωση όλων των πλευρών. Ο γάμος θα τελεσθεί σε ερημικό παρεκκλήσι σε κυκλό οικογενειακό κύκλο, με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους μερικοί από τους οποίους είναι ο Νότης Μαρκάτος, ο Νίκος Ανουσάκης και ο Διονύσης Λυκούδης που εκτελεί χρέη κουμπάρου.

Η νύφη δεν μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της ενώ ο παριστάμενος δικηγόρος του Δημάρχου Νίκος Ανουσάκης δήλωσε ότι αποσύρει την μήνυση που είχε κατατεθεί εναντίον της για τα γνωστά γεγονότα που διαδραματίστηκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Εμείς να τους ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις