Έκτατη ανακοίνωση! Παραίτηση Παρίση, αναλαμβάνει Δήμαρχος ο Θεόφιλος Μιχαλάτος

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μάθαμε ότι ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης μετά από συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αγαπημένης Θεόφιλο Μιχαλάτο, ήρθαν σε συμφωνία όπου του παραδίνει τα κλειδιά του Δήμου και απέρχεται από την προεκλογική μάχη, θεωρώντας ότι έκλεισε έναν πετυχημένο κύκλο στα πολιτικά δρώμενα της Κεφαλονιάς.

Η είδηση αυτή έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα στελέχη της παράταξης της Ισχυρής Κεφαλονιάς που πριν από μερικές μέρες είχε ανακοινώσει και τα πρώτα 110 ονόματα, με τους Παναγιώτη Ρασσιά και Νίκο Ανουσάκη να προσπαθούν όλο το βράδυ να τον μεταπείσουν, αλλά εις μάτην. Όπως μας έγινε γνωστό αύριο το πρωϊ θα βγει και η σχετική ανακοίνωση με την παραίτηση του Αλέξανδρου Παρίση, από Δήμαρχος Κεφαλονιάς.

Εμείς να ευχηθούμε καλό αγώνα στον κ. Μιχαλάτο και καλό κουράγιο.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις