Πάνω από 400 αθλητές συμμετείχαν στον 4ο Βαλλιάνειο Αγώνα Δρόμου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθει σήμερα το πρωϊ  ο 4ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τα 400 άτομα, ενώ πολλοί ήταν οι αθλητές που ήρθαν από τα Γιάννενα, την Κρήτη και άλλα μέρη της Ελλάδας, θέλοντας να περάσουν με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στο νησί  μας.

Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, ο Νίκος Φωκάς, η  Κατερίνα Φωκά και η Ευαγγελία Σαμόλη, έβαλαν τα δυνατά τους έτσι ώστε να μείνουν όλοι όσοι συμμετείχαν ευχαριστημένοι, σε αυτό βοήθησε και ο καιρός που ήταν άκρως καλοκαιρινός με τον ήλιο να καίει και να προσκαλεί τον κόσμο να βγει από το σπίτι του, να κατέβει στην κεντρική πλατεία και να απολαύσει το θέαμα. Παρών βέβαια και στην διοργάνωση του Αγώνα Δρόμου ήταν και η ΚΕΔΗΚΕ, με την Μαρία Κουνάδη να είναι υπεύθυνη για τις εγγραφές των αθλητών. Πολλοί ήταν αυτοί που έτρεξαν με τα παιδιά τους και τους τετράποδους φίλους τους.

Η διοργάνωση ξεκίνησε ως συνήθως με τα πιτσιρίκια, από 3 έως 6 και από 6 έως 11 ετών προκαλώντας τον θαυμασμό και την χαρά του κόσμου αλλά προπάντον των γονιών τους που δεν σταμάτησαν να τα ενθαρρύρουν και να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν πήραν μετάλλιο καθώς δεν είναι η νίκη που μετράει αλλά η συμμετοχή και η προσπάθεια.

Η σημερινή ημέρα ήταν γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις καθώς είχαμε χορευτικά από νεαρές, καλλίγραμες μαζορέτες που έδωσαν και την εκκίνηση για τον μεγάλο αγώνα τον 5 χιλιομέτρων ενηλίκων, συντροφιά μας κράτησε rock συγκρότημα ενώ περιμέναμε για τον πρώτο τερματισμό ο οποίος δεν άργησε καθόλου να φανεί, μετά από 26 λεπτά για την ακρίβεια, την κορδέλα του τερμασιμού έκοψε πρώτος ο Γεράσιμος Γρίβας, μετά από ένα λεπτό ο Αλέξης Πασπάτης ενώ τρίτος από τους άντρες τερμάτισε ο Ιωάννης Μαλιωτάκης από την Κρήτη. Ανάμεσα στους πολλούς αθλητές που πέρασαν από το φακό είδαμε και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκο Ανουσάκη, που πάντα δίνει δυναμικό παρών σε αθλητικές εκδηλώσεις.

Στις γυναίκες πρώτη έκοψε το νήμα η Μάρη Μαλάι, πρωταθλήτρια Ελληνικού Ορεινού Τρεξίματος, η Βάλια Σαμόλη δεύτερη και τρίτη πέρασε την γραμμή η Αγγελική Χάλδα, να ευχηθούμε συγχαρητήρια αλλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσους συμμετείχαν. Την εκδήλωση πλαισίωσαν η Χριστίνα Μαρούλη και οι μικρές χορέυτριες που παρουσίασαν χορευτικά Zumba αλλά και το νεανικό τμήμα της σχολής εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Ένα υπέροχο χορευτικό πρόγραμμα μας παρουσίασε και η Βάνια Σαμόλη με τον παρτενέρ της.

Στη συνέχεια είχαμε επίδειξη πολεμικών τεχνών, από το Σύλλογο Πάλης, ενώ η αυλαία των εκδηλώσεων έπεσε με τις απονομές των νικητών. Και του χρόνου!

Η δήλωση του υπεύθυνου της Οργανωτικής Επιτροπής Νίκου Φωκά για τον 4ο Βαλλιάνειο Αγώνα Δρόμου

Νίκος Φωκάς
Νίκος Φωκάς

SONY DSC SONY DSC

Μάρη Μαλάι
Μάρη Μαλάι

Τι δήλωσε η Μάρη Μαλάι αμέσως μετά τον τερματισμός της

Γεράσιμος Γρίβας 1ος
Γεράσιμος Γρίβας 1ος

Η δήλωση του Γεράσιμου Γρίβα μετά τον αγώνα δρόμου

 

Αλέξης Πασπάτης, 2ος
Αλέξης Πασπάτης, 2ος

Τι μας είπε ο Αλέξης Πασπάτης για το σημερινό αγώνα δρόμου

 

Γιάννης Μαλιωτάκης, 3ος
Γιάννης Μαλιωτάκης, 3ος

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις