“Πούλησε” τη Νέα Δημοκρατία ο Βασίλης Ρουχωτάς-Επέστρεψε στην βάση του!

Τίποτα πλέον δεν μας εκπλήσσει όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς αυτές τις μέρες βλέπουμε να συγκροτούνται συνδυασμοί με ονόματα από το παρελθόν με τα οποία νομίζαμε ότι είχαμε τελειώσει.

Έτσι λοιπόν, θλιβερές καταστάσεις λαμβάνουν χώρα ενόψη εκλογών και κινήσεις που εκθέτουν πρόσωπα, που κατά τα άλλα έβγαζαν λόγους περί “πολιτικής ηθικής” εντός και εκτός Δημοτικών Συμβουλίων, μλάμε φυσικά για τον Βασίλη Ρουχωτά οι τελευταίες κινήσεις του οποίου, έχουν σαν αποτέλεσμα πολύς κόσμος στην Παλική να είναι αγανακτισμένος μαζί του, αφού για χρόνια παρίστανε τον φανατικό νεοδημοκράτη, με τον κόσμο να τον στηρίζει όταν κατέβηκε υποψήφιος με την παράταξη Παρίση και τώρα να ξαναγυρίζει στην πολιτική του βάση, δηλαδή στην ομάδα ΠΑΣΟΚ-Καλαφάτη, από την οποία ούτως ή άλλως είχε ξεκινήσει, αλλά πολλοί το είχαν ξεχάσει.

Δεν είναι μάλιστα λίγοι αυτοί που λένε ευθέως ότι, “ο Βασίλης μας ξεγέλασε όλα αυτά τα χρόνια, γιατί τελικά το αίμα του ήταν πράσινο”.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις