Μήπως πρέπει να μπει πιο δυναμικά στον αγώνα ο κ. Δημητράτος;

Ως Portoni.gr από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε στο πλευρό του κ. Δημητράτου, δηλώντας ξεκάθαρα ότι η επιλογή του προσώπου του ήταν πολύ καλύτερη από το να έβαζε ο ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιο Δήμαρχο οποιονδήποτε από τους πρώην Πασοκατζήδες που τόσο έχουν κουράσει το λαό της Κεφαλονιάς.

Το θέμα είναι όμως ότι βρισκόμαστε 50 μέρες πριν τις εκλογές και ακόμα δεν έχουμε δει κάποια κίνηση από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, μήπως θα έπρεπε ο κ. Δημητράτος να βάλει “μπρος τη μηχανή” και να μας παρουσιάσει το ψηφοδέλτιό του, σκεφτόμενοι ότι αν δεν το κάνει σύντομα έτσι ώστε να μάθει και ο κόσμος ποιοι θα είναι μαζί του, το τρένο των εκλογών κινδυνεύει να χαθεί.

Γιατί μην ξεχνάμε ότι οι Δημοτικές εκλογές δεν είναι βουλευτικές και δεν αρκεί απλά το γενικό πολιτικό ρεύμα που φαίνεται να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά απαιτείται και μάχη κυρίως από τα πρόσωπα, που στις εκλογές της αυτοδιοίκησεις παίζουν καθοριστικό ρόλο, αφού επηρεάζουν την νίκη ή την ήττα στις κάλπες.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις