Επιτυχία της έκθεσης “Η τέχνη ταξιδεύει στην Καλλιθέα 2014”-Τιμητική συμμετοχή του Κώστα Ευαγγελάτου

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ “Η ΤΕΧΝΗ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2014”
Συμμετείχε τιμητικά ο Κώστας Ευαγγελάτος

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η έκθεση με τίτλο “Η τέχνη ταξιδεύει στην Καλλιθέα 2014”, η οποία έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα Μερκούρη”, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας.
Την έκθεση στα εγκαίνια χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος επί των πολιτιστικών του Δήμου κ. Θεόδωρος Ψαλιδόπουλος και προλόγισε ο ιστορικός τέχνης κ. Λεόντιος Πετμεζάς, o οποίος και τιμήθηκε για την προσφορά του από τον Πολιτιστικό σύλλογο ” Το Σκούμπι” της Άνδρου.
Στην έκθεση τιμητικά συμμετείχε με ” Νεφελογραφίες” του, στις οποίες κυριαρχεί το φώς του Ιονίου, ο γνωστός ζωγράφος κ. Κώστας Ευαγγελάτος.
Οι φιλότεχνοι εντυπωσιάστηκαν από τα εκθέματα των 27 εικαστικών καλλιτεχνών που αντιπροσώπευαν με ευφάνταστες δημιουργίες ζωγραφικής, γλυπτικής, κατασκευών και αγιογραφίας παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες εικαστικές αναζητήσεις.

ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΜΑΗ, Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΟΣΧΟΥ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις