Το πρόγραμμα του 4ου Βαλλιάνειου Αγώνα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4OY ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΥ ΑΓΩΝΑ

 9.45.-11.00 πμ Προσέλευση Αθλητών και Εγγραφές –Μουσικό Πρόγραμμα με τους προσφιλέστατους και μουσικά ευφάνταστους Θωμά Βουτσινά και Αγη Κονιδάρη

11.00 έναρξη διαδρομής για τα παιδιά. Αναλόγως προσελεύσεως θα δοθούν εκκινήσεις χωριστά για κάθε κατηγορία και αγόρια -κορίτσια. Η εκκίνηση θα δοθεί με την ένδειξη και την παρουσία του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων. Όλα τα παιδάκια θα λάβουν μετάλλιο, αμέσως μετά τον τερματισμό τους, γκοφρέτες και χυμούς.
11.30 Συγκέντρωση αθλητών στον χώρο της εκκίνησης στην πλατεία. Χορευτικό από τις εξαιρετικές μαζορέτες του ΑΓΣ Επτανήσου, δύο λόγια από την οργανωτική επιτροπή του αγώνα. Κήρυξη της έναρξης του αγώνα.
11.35 Μουσικό πρόγραμμα από τους πολύ καλούς νέους μουσικούς της mainstream σκηνής Pergamondo Band, έως του τερματισμού του 1ου αθλητή.
12.05 (ενδεχομένως και νωρίτερα) με βάση τα περσινά δεδομένα, εκτιμάται η έναρξη των τερματισμών. Κατά τον τερματισμό θα διατίθεται νερά, τσάι της Ηerbal life και γλυκά για τους συμμετέχοντες.
13.10 Επίδειξη μεικτών πολεμικών τεχνών από τον Σύλλογο Πάλης Κεφαλληνίας.
13.15 Zumba kids με παιδιά, υπό την καθοδήγηση της Χριστίνας Μαρούλη
13.25 Jive, χορός από ερασιτέχνες χορευτές
13.30 Zumba ® fitness από την Χριστίνα Μαρούλη
13.50 έναρξη απονομών με ελαφρών λεπτών απόκλιση εκτιμάται ο τερματισμός όσων επιλέξουν να διανύσουν την διαδρομή περπατώντας. Όλοι με τον τερματισμό τους παραλαμβάνουν το μετάλλιο της συμμετοχής.
14.15 λήξη διοργάνωσης.
Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή. Δεν αναζητούμε αθλητές αλλά ανθρώπους που δεν διστάζουν να συμμετέχουν σε μια συλλογική προσπάθεια, που προσφέρει στην υγεία τους και ψυχαγωγεί.

Βάλτε ένα στοίχημα με τον εαυτό σας και ελάτε ότι και να συμβεί εσείς τελικά θα είστε κερδισμένοι, από κάθε άποψη!

ΕΚ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΦΩΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΦΩΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις