Ξεκίνησαν τα σεμινάρια των διασωστών του ΕΚΑΒ στην ΕΠΑΣ Β Νοσηλευτών

Ξεκίνησε στην ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών ( Κέντρο Εκπαίδευσης Γ.Ν. Κεφαλονιάς ) το 2ήμερο Σεμινάριο συνεχιζόμενης εκπαίδευσης πληρωμάτων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ Κεφαλληνίας και Ιθάκης σε εφαρμογή του Ν.3984/2001 από εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Αθηνών.
Στη θεματολογία του προγράμματος περιλαμβάνεται η βασική υποστήριξη της ζωής η αντιμετώπιση πολυτραυματία καθώς και η αντιμετώπιση μαζικών απωλειών Υγείας.
Επίσης το Σάβατο το πρωί θα γίνει πρόγραμμα ομάδων πληθυσμού στην βασική υποστήριξη της ζωής με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή καθώς και διαχείριση αεραγωγού.
Το πρόγραμμα παρακολουθούν και οι σπουδαστές της ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών του Γ.Ν.Κεφαλονιάς. Στο σεμινάριο παρευρέθηκε και ο Διοικητής του Γ.Ν. Κεφαλονιάς κ. Π. Ζαφειρόπουλος που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον τονίζοντας στην ομιλία του τόσο την αναγκαιότητα ανάλογων επιμορφωτικών προγραμμάτων για το νησί μας και βέβαια εξέφρασε τις ευχαριστίες του τόσο στο εκπαιδευτικό προσωπικό του ΕΚΑΒ αλλά και στους παρευρισκομένους.

Ο Διευθυντής της ΕΠΑ.Σ και υπεύθυνος του Κέντρου Εκπαίδευσης
Σπ. Σακαλής (Μcs Διοίκησης Υπηρ.Υγείας)

O

 OOO
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις