Δριμύ κριτική στον Περιφερειάρχη έκανε ο επικεφαλής της Κίνησης Επτανησίων Πολιτών, Αλέξανδρος Δεσύλλας

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το πρωϊ ο πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας για τα έτη 2005-2010, Αλέξανδρος Δεσύλλας, ο οποίος κατεβαίνει πλέον ανεξάρτητος με την Κίνηση Επτανησίων Πολιτών, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές διεκδικώντας δυναμικά την θέση του Περιφερειάρχη.

Μίλησε έξω από τα δόντια και δεν δίστασε να κάνει δριμύ κριτική τόσο για τον νυν περιφερειάρχη όσο και για την κυβέρνηση, ενώ όπως δήλωσε κατεβαίνει ξανά στις εκλογές γιατί θέλει να προσφέρει στον τόπο του και γενικά στα Ιόνια Νησιά. Όπως τόνισε στην εναρκτήρια ομιλία του είχε καταθέσει την περίοδο που είχε εκλεγεί βουλευτής, ενός ειδικού αναπτυξιακού προγράμματος για τα Επτάνησα. Έκανε αναφορά στις προσπάθειες που έγιναν κατά τη διάρκεια της θητείας του σαν βουλευτής για την εξομοίωση των Ιονίων Νήσων με το Αιγαίο έτσι ώστε να απολαμβάνει και η δική μας Περιφέρεια τα ίδια προνόμια, όπως είναι η φορολογία.

Κατεβαίνει ξανά με μόνο στόχο να προσφέρει στην περιφέρειά μας καθώς πιστεύει ότι η τωρινή περιφερειακή αρχή φάνηκε ανεπαρκής με έναν περιφερειάρχη όπως τόνισε ο κ. Δεσύλλας, χωρίς τις επαρκείς γνώσεις, εμπειρία αλλά και την σωστή προετοιμασία που χρειάζεται πάνω σε προγράμματα αναπτυξιακά, αλλά και οι πολύ σημαντικές επαφές που ο ίδιος ο κ. Δεσύλλας έχει αποκτήσει λόγω της θέσης που είχε στον Οργανισμό Λιμένος Κερκύρας που τον καθιστούν ικανό να διεκδικεί αναπτυξιακά προγράμματα αλλά και έργα που τόσο χρειάζεται η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για να μπορέσει να αναπτυχθεί καθώς αυτή τη στιγμή ξέρουμε όλοι ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση των απορροφήσεων σε Κοινοτικά Κονδύλια.

Δεν θέλει ακόμα να ανακοινώσει τους υποψήφιους συμβούλους άν δεν κλείσει το ψηφοδέλτιο καθώς δεν θέλει να βρεθούν οι μεταγενέστεροι σε υποδεέστερη θέση, δεν αποκλείει την περίπτωση της συνεργασίας με κάποιον υποψήφιο ή συνδυασμό με τον οποίο θα έχουν κοινούς στόχους και οράματα για την Περιφέρεια, ενώ απέκλεισε την περίπτωση να συνεργαστεί με τον κ. Καλούδη, γιατί όπως πιστεύει έχουν διαφορετική προσέγγιση επί των θεμάτων. Όπως είπε χαρακτηριστικά, “η σύπμλευση αυτή δεν βλέπω να φέρνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα”.

Ακούστε όλη την συνέντευξη

https://portoni.gr/wordpress/wp-content/uploads/2014/03/REC014.mp3

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις