«Γιόκα μου, που είναι οι σύντροφοί σου»;

Το παλιό ηπειρώτικο τραγούδι «Γιόκα μου, που είναι οι φίλοι σου, που είναι οι σύντροφοί σου», θυμίζει η προεκλογική εκστρατεία του Αλέκου Καλαφάτη καθώς από ότι έχουμε πληροφορηθεί έχει εισπράξει πολλά όχι και έχει «φάει πολλές πόρτες» από ανθρώπους που θεωρούσε δεδομένους.

Μην ξεχνάμε όμως ότι πλέον δεν είμαστε στην δεκαετία του ’90 όπου την Ελλάδα και ιδιαίτερα την Κεφαλονιά, κυβερνούσαν Τσουκάτοι, Μαντέλιδες και πολλοί άλλοι που έκανα αβάντες στον Αλέκο, αλλά πλέον έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε και όλα έχουν αλλάξει.
Ο Αλέκος όμως πάντα ρομαντικός όπως είναι, επιμένει να υπενθυμίζει παλιές βοήθειες που είχε δώσει και παλιές «εξυπηρετήσεις» που είχε κάνει, αλλά ως γνωστόν ο κόσμος είναι αχάριστος και ξεχνάει εύκολα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις