Επίδειξη δύναμης από Παρίση-Ο Διονύσης Λυκούδης στον συνδυασμό!

Σε επίδειξη δύναμη προέβει ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, με την ανακοίνωση των πρώτων 110 ονομάτων του Συνδυασμού του, την ώρα που υπόλοιποι υποτιθέμενοι υποψήφιοι “ψάχνονται” και δεν έχουν δημοσιοποιήσει ούτε έναν υποστηριχτή τους.

dionisislykoudisΚαι είναι αλήθεια ότι στα πρώτα 110 ονόματα ο Παρίσης συμπεριέλαβε όχι μόνο δυνατά στελέχη της παράταξης,  όπως οι Ανουσάκης, Κωνσταντάκης, Κεκάτος, Παπαδάτος Νίκος, αλλά παράλληλα εμφάνισε και νέα δυναμικά πρόσωπα όπως, ο δικηγόρος, Γεράσιμος Παπαναστασάτος, ο Διευθυντής του Ταμιευτηρίου στην Παλική Διονύσης Πρεντάνος, ο γιατρός Τάσος Παπαδάτος και οι επιχειρηματίες Γιάννης Λυκούδης και Άκης Κατσαμπίρης, ενώ φυσικά η μεγάλη έκπληξη του ψηφοδελτίου που που προκάλεσε έντονες συζητήσεις, είναι η κάθοδος του επιχειρηματία και προέδρου της Kefalonian Lines, Διονύση Λυκούδη στην Παλική. Παράλληλα αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι στο Συνδυασμό του Παρίση συμπεριλαμβάνονται και πλήθος Προέδρων Κοινοτήτων που είχαν κατεβεί με τον Κοτσιλίνη, (Συριάτος, στην Κοντογενάδα, Απέργης στα Ζόλα, Ρηγάτος στα Καμιναράτα και τόσοι άλλοι).

Γενικά η κίνηση αυτή του Παρίση έχει προκαλέσει μούδιασμα στους αντίπαλους Συνδυασμούς, που τώρα θα πρέπει να απαντήσουν με ίσο αριθμό ονομάτων και με αντίστοιχη πολιτική βαρύτητα, κάτι που με τα μέχρι σήμερα δεδομένα φαίνεται απίθανο, καθώς οι περισσότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσουν να καταθέσουν καν επίσημα ψηφοδέλτιο.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις