Σάββας Σαββαόγλου: “Η επέτειος πρέπει να θέτει σε εγρήγορση την εθνική μας αυτοπεποίθηση”

Διπλή εορτή, η μεγάλη ημέρα του Ελληνισμού, της Απελευθέρωσης, και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Η επέτειος αυτή πρέπει να θέτει σε εγρήγορση την εθνική μας αυτοπεποίθηση και τη μεγάλη ευθύνη μας για τη διατήρηση των υπέρτατων αγαθών που μας χάρισαν οι πρόγονοί μας με τους ηρωικούς τους αγώνες.

Στέλνει μηνύματα ελευθερίας, ανεξαρτησίας, αφύπνισης και κινητοποίησης της συλλογικής μας συνείδησης, αποδεικνύοντας ότι ο αγώνας και η ισχυρή θέληση ενός Έθνους μπορούν να αλλάξουν, αυτό που κάποιοι άλλοι, επιδιώκουν να ορίσουν ως μοίρα του.

Πιστεύω ότι και σήμερα, καθοδηγούμενοι από τις ηρωικές θυσίες των προγόνων μας, έχουμε και εμείς χρέος να καταθέσουμε τις πιο μεγάλες και δημιουργικές μας δυνάμεις στον αγώνα για την αναγέννηση της πατρίδας μας, απελευθερωμένοι από τις όποιες αγκυλώσεις του χτες και αισιόδοξοι για τις προοπτικές του αύριο.

Χρόνια Πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες!

Σάββας Σαββαόγλου

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις