Με κάθε επισημότητα τελέστηκε και φέτος η Δοξολογία για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε και σήμερα η 25η Μαρτίου με την μέρα να ξεκινάει με την τέλεση της Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Ευγγελιστρίας νωρίς το πρωϊ, χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη κ. Σπυρίδων Πετεινάτου, λόγω ασθενείας του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου μας κ.κ. Σπυρίδων.

Στην Δοξολογία παρέστη σύσσωμη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του τόπου αλά και πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει την λειτουργία καθώς σήμερα εκτός από την Επέτειο της Επανάστασης του 1821 γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Στην Μητρόπολη παραβρέθηκαν εκ μέρους της Κυβέρνησης ο αναπληρωτής υπουργών Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο τέως υφυπουργός, Πέτρος Αλιβιζάτος, η Βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο τέως Νομάρχης Κεφαλληνίας, Διονύσης Λευκαδίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, η Αντιπεριφερειάρχης Τζόγια Γρουζή, η Περιφερειακή Σύμβουλος, Ειρήνη Στεφάτου, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, οι Αντιδήμαρχοι Σάββας Σαββαόγλου και Ευάγγελος Κεκάτος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκος Ανουσάκης, ο Πρόεδρος του Γηροκομείου, Γεράσιμος Αποστολάτος, ο Επικεφαλής της Νέας Εποχής, Μάρκος Κοτσιλίνης και  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασίλης Καμπίτσης και  Βίκτωρ Ρουχωτάς καθώς και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Βαγγέλης Λουκέρης.

Αμέσως μετά το πέρας της δοξολογίας τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε, η φιλόλογος του Γυμνασίου Κεραμειών, Φωτεινή Δρόσου, ντυμένη με παραδοσιακή στολή Μακεδονίας και συγκριμένα από την Αλεξανδρούπολη, ενώ ήταν περιστοιχισμένη από δύο συμβολικά ντυμένες Αμαλίες. Το παρών έδωσαν η ΕΠΑΣ Β Νοσηλευτών αλλά και οι Εθελοντές Διασώστες. Επίσης είδαμε τον κ. Ρωσσέτο Λούζη πρόεδρο της Χορωδίας Αργοστολίου, να ψάλει, ενώ δίπλα του καθόταν ο κ. Σωτήρης Σάρλος, από τον Εθνικό Σύνδεμο Ενότητας.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCSONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις