Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων

Μετά τη Δοξολογία ακολούθησε η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων, στον Κήπο του Νάπιερ, με την Πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να μεταβαίνει υπό τη συνοδία της Φιλαρμονικής Κεφαλονιάς.

Εκεί τελέσθηκε η επιμνημόσυνη δέηση από τον Αρχιμανδρίτη κ. Σπυρίδων Πετεινάτο, παρουσία των σημαιοφόρων όλων των σχολείων, τμήμα του Λυκείου Ελληνίδων, οι φοιτητές της ΕΠΑΣ Β Νοσηλευτών και τμήμα των Εθελοντών Σαμαριτών.

Στεφάνι κατάθεσαν εκ μέρους της Κυβέρνησης ο αναπληρωτής υφυπουργός Εσωτερικών κ. Γρηγοράκος, η Βουλευτής του Νομού, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο Αντιπεριφερειάρχης, Σωτήρης Κουρής, ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκος Ανουσάκης, εκπροσωπώντας την Εθνική Αντίσταση, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αυγέρης, ο Λιμενάρχης κ. Καλιτσουνάκης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Τετενές, ο Διοικητής της Ναυτικής Σχολής κ. Τσιφτικίδης, ο επικεφαλής της τοπικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καμπίτσης, από τη ΔΗΜΑΡ ο κ. Παπαδάτος, από το ΛΑΟΣ ο κ. Μαραβέγιας, οι έφεδροι Αξιωματικοί, ο Διευθυντής της ΕΠΑΣ Β Νοσηλευτών κ. Σακαλής και η Φιλόλογος κα Δρόσου εκ μέρους του Λυκείου Ελληνίδων. Στεφάνι κατέθεσαν εκ μέρους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεριβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Εθελοντές Σαμαρείτες.

Αμέσως μετά την κατάθεση τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν των ανθρώπων που θυσιάστηκαν για την πατρίδα ενώ η τελετή έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη Φιλαρμονική Διονύσιος Λαυράγκας και τα παιδιά από τα σχολεία να απαγγέλουν.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις