Πολιτική παρέμβαση από τη Συντακτική Επιτροπή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Τα γεγονότα και οι εξελίξεις που κυοφορούνται δεν θα είναι δική μας ευθύνη.
Έγκαιρα είχαμε παρατηρήσει με σαφήνεια σε προηγούμενη παρέμβασή μας την αδήριτη ανάγκη για μεταβολές. Τώρα που διάφοροι πολιτικοί σκελετοί του παρελθόντος αναπνέουν, σηκώνονται και μας κυνηγούν… πως είναι δυνατόν να δοθεί άφεση αμαρτιών; Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει για τις εξελίξεις.
Στην μέχρι τώρα θητεία μας από τις αρχές του 2011 ταιριάζει για κάποιον η ευαγγελική ρήση: Όλα έγιναν μέσω Αυτού, και χωρίς Αυτόν δεν έγινε ούτε ένα το οποίο έγινε.
Υπάρχει χρόνος για να γίνει το αποφασιστικό βήμα της εμπιστοσύνης. Μπορούμε να δώσουμε εγγυήσεις στη κοινωνία και στους εαυτούς μας. Εγγυήσεις ότι θα προχωρήσουμε μπροστά, ανανεωμένοι για την ομαλή μετάβαση σε μια νέα αυτοδιοίκηση.
Μια αυτοδιοίκηση των νέων γενεών, που θα εμπνέεται από τις επιτυχίες του παρελθόντος αλλά που θα ανοίγει νέους ορίζοντες, ελπιδοφόρους με γνώση, κατάρτιση όρεξη και δυναμισμό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο κινούνται διαχρονικά οι γνήσιες φιλελεύθερες ιδέες και αυτό οφείλουν να κάνουν και τώρα.
Το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρχουν πρωταγωνιστές, αλλά θα υπάρχουν και νάνοι.

Η Κεφαλλονιά δε γυρίζει πίσω.
Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις