Μία εξαιρετική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου από την ΕΠΑΣ

Μία ακόμη εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποίησε η ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών του Γ.Ν. Κεφαλονιάς, σε συνεργασία με το Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Εκτός των αναφερομένων που οργάνωσαν την εξαιρετική γιορτή, την εκδήλωση τίμησαν εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, τμήμα του Πυροσβεστικού Σώματος Κεφαλονιάς με τον κ. Ν. Λυμπερόπουλο, ο Γιατρός-Πνευμονολόγος κ. Ηλίας Φραγκισκάτος, ο Σύλλογος “Γνώσεις Πανόραμα”, γονείς και πολλοί φίλοι τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. Συγχαρητήρια μηνύματα εστάλησαν τόσο από τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Π. Ζαφειρόπουλο που λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων λείπει εκτός Κεφαλονιάς, όσο και από τον κ. Σ. Κουρή, Αντιπερειφερειάρχη, που δεν ήταν παρών για τον ίδιο λόγο, τους οποίους βεβαίως ευχαριστύμε. Θα αποτελούσε παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε την επιχείρηση ΑΒ Βασιλόπουλος (κ .Θεοφ. Μιχαλάτο για την προσφορά εδεσμάτων και αναψυκτικών του μπουφέ μας).

Ο Διευθυντής της ΕΠΑ.Σ και υπεύθυνος του Κέντρου Εκπαίδευσης
Σπ. Σακαλής (Μcs Διοίκησης Υπηρ.Υγείας)

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις