Ζήτω η 25η Μαρτίου! (Ηχητικό)

Μία πολύ όμορφη γιορτή ετοίμασαν οι φοιτητές και οι καθηγητές της ΕΠΑΣ Β Νοσηλευτών με αφορμή την αυριανή γιορτή της 25ης Μαρτίου του 1821.

Η 25η Μαρτίου είναι η ημέρα που ο Παλαιών Πατρών Γερμανός κήρυξε την επανάσταση του 1821, που οδήγησε στην απευλεθέρωση της πατρίδας μας από τον Τουρκικό ζυγό. Η εκδήλωση περιελάμβανε από απαγγελείες ποιημάτων και τραγούδια από την χορωδία της Σχολής, όπως το “Νάτανε το ’21” και το “Δέκα Παλικάρια”, με αναφορές σε εκείνη την περίοδο αφιερωμένη στους ήρωες που στα βουνά.

Χάρη σε αυτούς τους άντρες και τις γυναίκες που δεν δίστασαν να δώσουν και τη ζωή τους για την πατρίδα, μπορούμε σήμερα και απολαμβάνουμε τα αγαθά που προσφέρει η ελευθερία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν παιδιά από το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ, πολλοί πυροσβέστες, μαζί τους και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, αλλά και ο Πρόεδρος του Κοργιαλενείου Ιδρύματος κ. Φραγκισκάτος. Αμέσως μετά οι φοιητές της σχολής πρόσφεραν φαγητό αλλά και πολύ νόστιμα γλυκά που είχαν ετοιμάσει οι ίδιοι, ενώ τα αναψυκτικά ήταν προσφορά του ΑΒ Βασιλόπουλος.

Χρόνια Πολλά!

Ομιλία του Διευθυντή της ΕΠΑΣ Β Νοσηλευτών Σπύρου Σακαλή

S S S S S S S S S S S S S

 

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις