Έκθεση μηνυμάτων αγάπης από τα παιδιά της Σάμου, στα παιδιά της Κεφαλονιάς

8 Μάρτη 2014

Φέτος, ο σύλλογός μας, σε συνεργασία με τον σύλλογο εργαζόμενων του Νοσοκομείου Σάμου τίμησε την παγκόσμια μέρα της γυναίκας αφιερώνοντας τη μέρα αυτή στο πολύ σοβαρό και επίμαχο ζήτημα της ΥΓΕΙΑΣ, γενικότερα αλλά και ειδικότερα για τα προβλήματα υγείας στη Σάμο με ιδιαίτερη αναφορά για τις γυναίκες.

Η εκδήλωσης, επίσης, περιελάμβανε έκθεση μηνυμάτων αγάπης από τα παιδιά του νηπιαγωγείου και μαθητών της τέταρτης τάξης του δημοτικού σχολείου των Μυτιληνιών Σάμου προς τα παιδιά της Κεφαλονιάς, σε μια προσπάθεια διαπαιδαγώγησης των παιδιών στην αλληλεγγύη.

Η έμπρακτη αγάπη των παιδιών που εκφράζεται μέσα από τα έργα τους ελπίζουμε να απαλύνει τις δυσκολίες των παιδιών σας και του λαού της Κεφαλονιάς. Τα μηνύματα αυτά σας στα στέλνουμε αξιοποιώντας την τεχνολογία. Σας ευχόμαστε καλή δύναμη στον αγώνα σας που είναι και δικός μας αγώνας.

Είμαστε δίπλα σας αγωνιστικά, ταξικά.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ ΣΑΜΟΥ (ΜΕΛΟΣ ΟΓΕ)

O O
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις