Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από τον κ. Λουκέρη

Σοβαρότης μηδέν από τον εκπρόσωπο του Κινήματος του “Φύκου”, με αυτόν δηλαδή που επιδιώκουν τον διαχωρισμό της περιοχής της Παλικής από την υπόλοιπη Κεφαλονιά, με την δημιουργία ξεχωριστού Δήμου, καθώς περιμέναμε μία αποστομοτική απάντηση με επιχειρήματα.

Ενώ δηλαδή εμείς σε επίπεδο καθαρά πολιτικό σχολιάσαμε ότι επιβάλλεται όλα τα Κινήματα να δοκιμάζονται και στις εκλογές ώστε να έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για το αν όντως εκπροσωπούν σημαντικό αριθμό συμπολιτών μας, ο κ. Ιωσήφ Λουκέρης, θεώρησε σωστό να μας απαντήσει επί προσωπικού με ειρωνείες του τύπου ότι, τον …”φλερτάρουμε” και ότι …”μας άρεσε το πουλόβερ του”!

Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε τον ολισθηρό δρόμο του χλευασμού, αν και θα ήταν πολύ εύκολο να κάνουμε κάτι τέτοιο, τόσο όσον αφορά το πρόσωπο του κ. Λουκέρη, όσο και ως προς το αίτημα “…περί δημιουργίας ξεχωριστού Δήμου στο Ληξούρι”, αλλά θα επιμείνουμε πολιτικά και θα ρωτήσουμε για άλλη μία φορά τον κ. Λουκέρη: Πρώτο ερώτημα, γιατί δεν κατεβάζει συνδυασμό στις εκλογές ώστε να δούμε πόσους συμπολίτες εκπροσωπεί πραγματικά και ένα δεύτερο ερώτημα, διαφωνεί ή όχι με την άποψή μας ότι όσοι θέλουν θεσμικό ρόλο οφείλουν να δοκιμάζονται και στην κάλπη; Ως γνωστόν από Κινήματα-Σφραγίδες και από “ηγέτες με παντόφλες” έχουμε χορτάσει, αν ο κ. Λουκέρης εκπροσωπεί όντως 2800 ανθρώπους αυτό πρέπει να φανεί στην κάλπη και όχι απλά με μία συλλογή υπογραφών σε ένα θολό αίτημα που ούτως ή άλλως απορρίφθηκε από την Ελληνική πολιτεία.

Υ.Γ.: Μιας και το έθιξες το θέμα το πουλοβεράκι σου δεν μας άρεσε καθόλου, όπως και οι παλιομοδίτικες φαβορίτες σου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις