Ιστορίες για μάγισσες και ξωτικά

Άλλη μία συναρπαστική Κυριακή περίμενε τους μικρούς μας μπόμπιρες, στο Βιβλιοπωλείο Ο Κύβος, όπου είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο, ζωγραφίζοντας και δημιουργώντας με πλαστελίνη.

Πάντα βέβαια υπό την καθοδήγηση της πολύ ταλαντούχας εικονογράφου και σκιτσογράφου παιδικών βιβλίων, Ναταλίας Καπατσούλια, που για άλλη μία φορά έδωσε το παρών στις ιδιαίτερες και πρωτότυπες εκδηλώσεις του βιβλιοπωλείου.

Σήμερα το θέμα πάνω στο οποίο έπρεπε να δουλέψουν οι μικροί μας φίλοι ήταν οι μάγισσες και τα ξωτικά, φτιάχνοντας τις δικές φιγούρες πάνω στο χαρτί ή χρησιμοποιώντας πλαστελίνη, και πολύ φαντασία, με αποτέλεσμα από τα σκίτσα που ζωγράφισαν τα παιδιά να ξεπηδήσουν πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες και παραμύθια που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον τους μέχρι τέλους.

S S S S

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις