Αξιοποίηση της κοινής ταυτότητας γύρω από την πέτρα

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς έχει απευθύνει δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αρ. πρωτ. 12220/21.3.2014 για τη συμμετοχή σε διαγωνισμό αξιολόγησης και βράβευσης αδημοσίευτου οπτικοακουστικού υλικού με θέμα “The Stone identity” στα πλαίσια του έργου: «Valorization of the common Identity around the Stone – V. I. S» ή «Αξιοποίηση της κοινής ταυτότητας γύρω από την πέτρα – V. I. S», που έχει ενταχθεί και υλοποιείται μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Ιταλία 2007- 2013 (INTERREG IV Greece – Italy 2007 – 2013).

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής και των απαιτούμενων δικαιολογητικών θα γίνεται από την Δευτέρα 28η/04/2014 μέχρι την Τετάρτη 30η/04/2014 και ώρα 12:00 μ.µ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος από την ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Κεφαλονιάς (www.kefallonia.gov.gr), της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων/Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου (www.www.pin.gov.gr) και του έργου V.I.S. (www.visproject.eu).
Ερωτήσεις και τυχόν διευκρινίσεις που αφορούν στην εν λόγω πρόσκληση μπορούν να αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στη διεύθυνση: πρόσωπο επικοινωνίας: ΚΑΛΟΓΗΡΑΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ. Οι απαντήσεις θα δημοσιευθούν στις ανωτέρω ιστοσελίδες.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις