Παρέμβαση του υποψήφιου Δημάρχου, Ιωσήφ Λουκέρη στο Δημοτικό Συμβούλιο

Δυναμικά συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα ο Ιωσήφ Λουκέρη, ο οποίος όπως δείχνουν τα πράγματα θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου που θα συγκροτηθεί από το Κίνημα του “Φύκου”, το οποίο ζητούσε να ξεχωρίσει η Παλική από την υπόλοιπη Κεφαλονιά.

Μην ξεχνάμε ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος ξεκινάει με 2800 υπογραφές, εκλογική προίκα θα λέγαμε, οπότε δεν αποκλείεται να έχει θεαματικές επιδόσεις. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι την ηγεσία του Κινήματος την διεκδικεί και ο Σπύρος Ρισιάνος.

Οπότε δνε αποκλείεται όπως δείχνουν τα πράγματα να έχουμε ένα σκληρό μπραντεφέρ  μετάξύ των δύο υποψηφίων από το “ανεξάρτητο” Ληξούρι στις προσεχείς εκλογές.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις