Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος: “Πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα για τα δίκαια αιτήματά μας”

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,
Οι συνέπειες ενός φυσικού φαινομένου όπως είναι ο σεισμός, μας έφερε ακόμη σε πιο δύσκολη θέση. Τα προβλήματα που είχαμε μεγάλωσαν κ τα βάρβαρα μέτρα που παίρνουν συνέχεια εναντίον μας, μας έφεραν ακόμα σε χειρότερη θέση. Στην συγκέντρωση που είχαμε στο επιμελητήριο όλοι οι φορείς του νησιού μας μαζί με τον πρόεδρο του επιμελητήριου αποφασίσαμε μια σειρά αιτημάτων που είναι αναγκαία για να σταθούν οι επιχειρήσεις μας μετά τον σεισμό.

Στην συνάντηση που είχαν οι φορείς με τον Υπουργό για να κατατεθούν αυτά τα αιτήματα που υπογραφούν όλοι οι φορείς πήραμε “νάσαστε καλά”!!!! ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ πρέπει να αντιληφθούμε γρήγορα ότι ληστεύουν στην κυριολεξία τις μικρές ιδιοκτησίες μας και δεν χωρεί καμιά αμφιβολία. Επιβάλουν χαράτσια κ υπέρογκους φόρους ενώ μειώνουν γενικά τα εισοδήματα κατά δραματικό τρόπο.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αντικειμενικά να μην καλύπτονται οι υπέρογκες υποχρεώσεις που τεχνικά οι κυβερνώντες δημιουργούν στην συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Ξέρουν πολύ καλά ότι αδύναμος κρίκος στην αμυντική μας αλυσίδα είναι τα κόκκινα δάνεια. Τα δάνεια εκείνα που δεν εξυπηρετούνται λόγω της μεγάλης ανεργίας που και τεχνικά δημιουργούν λόγω των δραματικών μειώσεων μισθών και συντάξεων ,μειώσεις που δεν έχουν σταματημό. Να τι μας είπε ο Υπουργός “ΠΑΡΤΕ ΔΑΝΕΙΑ”!!!!

Ο Σύλλογος μας καλεί όλους τους συναδέλφους και τους εμπορικούς συλλόγους και σωματεία μέσα από τις γενικές συνελεύσεις τους να ενημερώσουν τα μέλη τους και να πάρουν αποφάσεις. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

Το συνδικαλιστικό κίνημα δεν χρειάζεται “ευχαριστίες “σε Δημάρχους στους επιτόπου Υπουργούς και λοιπά. Δεν μας δίνουν τίποτα από την τσέπη τους. Διεκδικούμε την ζωή των παιδιών μας την δική μας και των συναδέλφων που μας έχουν πάρει. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ. Αυτοί συνάδελφοι είναι η μόνη σκληρή αλήθεια είτε μας αρέσει είτε όχι.

Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Μαρκάτος Μιχάλης
Μαρκάτος Διονύσης
Μπουρμπούλης Σπύρος

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις