Εικόνες εγκατάλειψης στα Μουσάτα

Πολλά από τα χωριά μας μαραζώνουν και παραμένουν εγκαταλελλημμένα για χρόνια χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται με τον κόσμο να είναι δυσαρεστημένος με την κατάσταση που επικρατεί.

Ένα από τα χωριά που φαίνεται να έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού, είναι και το όμορφο χωριό των Μουσάτων, που πάγιο αίτημα των κατοίκων είναι να φτιαχτεί η κεντρική πλατεία για να μπορούν να διοργανώνουν τα πανηγύρια τους, αλλά και για έχουν ένα μέρος συνάντησης οι κάτοικοι του χωριού, όπου θα μπορούν να περπατούν, να παίζουν τα παιδιά αλλά και να οργανώνουν διάφορες εκδηλώσεις όλο το χρόνο.

Στις φωτογραφίες που μας έστειλε ένας φίλος αναγνώστης μπορούμε δούμε καθαρά το Μνημείο των Ηρώων σε άθλια κατάσταση, με ότι έχει απομείνει από την Ελληνική σημαία, μαζευμένη στο κοντάρι, αλλά και το εγκαταλελλειμμένο σπιτάκι με τα λαμπάκια που γράφουν “χρόνια πολλά”, να παραμένουν κρεμασμένα εδώ και κάτι χρόνια, όπως σε κάτι ταινίες που βλέπουμε στην τηλεόραση, με τον χρόνο να έχει σταματήσει και όλα να δείχνουν ερημωμένα.

mousata2 mousata3 mousata5

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις