Απαράδεκτη αδιαφορία Δημοτικών Συμβούλων από όλες τις παρατάξεις για τα ζητήματα της Παλικής

Τελικά είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι πρέπει να προσέχουμε ποιούς  Δημοτικούς Συμβούλους στέλνουμε στο τραπέζι των συζητήσεων για να μας εκπροσωπήσουν, καθώς ορισμένοι δεν διστάζουν να εμπαίζουν την κοινωνία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδριάζει στο Ληξούρι για το θέμα των σεισμών, πλήθος Δημοτικών Συμβούλων απουσιάζε και ειδικότερα από την Δημοτική Αρχή ήταν παρόντες εννιά με δέκα άτομα, από την παράταξη Μιχαλάτου, ήταν μόνο ο ίδιος, ενώ από την παράταξη Κοτσιλίνη ήταν τρεις. Μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και παρουσιάστηκε σύσσωμη.

Είναι πραγματικά άξιο απορίας αυτό που έγινε, με τους κ.κ. Αραβαντινό και Μιχαλάτο να καταγγέλουν τους συναδέλφους τους για αδιαφορία και απαξίωση και εν συνεχεία οι ίδιοι να αποχωρούν προς στιγμήν από τη συνεδρίαση, τη στιγμή μάλιστα που επρόκειτο να κάνει μία πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση από τον καθηγητή Γεωλογίας κ. Λέκκας και οποία αφορούσε την κατάσταση των Σπηλαίων στη Σάμη, που είναι ένα θέμα άκρως σημαντικό για τον τουρισμό του νησιού μας.

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις