Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο αύριο Σάββατο 22 Μαρτίου στο ΤΕΙ Ληξουρίου

Συνεδριάζει ξανά το Δημοτικό Συμβούλιο στο ΤΕΙ Ληξουρίου στις 22 Μαρτίου 2014 ημέρα Σάββατο και ώρα 10.30 το πρωϊ προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

1. Συμπλήρωση της αρ. 10/14 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με ορισμό Προέδρου στην Επιτροπή Συμβιβαστικής Επίλυσης φορολογικών διαφορών για το έτος 2014 .
Είναι κατεπείγον διότι πρέπει να συνεδριάσει άμεσα η Επιτροπή για την επίλυση ζητημάτων
ΕΙΣ: Α/Δ. κ. Σαββαόγλου

2. Έγκριση δαπάνων
Είναι κατεπείγον διότι πρέπει να υπάρξει έγκριση του Δ.Σ. πρίν την εκδήλωση της 25ης Μαρτίου
ΕΙΣ: Οικονομική Υπηρεσία

3. Προσωρινή παραχώρηση του Τουριστικού ακινήτου ΞΕΝΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ μετά του περιβάλλοντος χώρου στο Δήμο Κεφαλλονιάς για την κάλυψη εκτάκτων και επειγουσών αναγκών στέγασης σχολικών μονάδων και υπηρεσιών του Δήμου.
Είναι κατεπείγον διότι πρέπει να ληφθεί απόφαση μέχρι τέλος Μαρτίου 2014
ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σ. Σαββαόγλου

4. Παραχώρηση της χρήσης του δημόσιου ακινήτου με Α.Β.Κ. 262 αρμοδιότητας Κ.Υ Κεφαλληνίας ( Στρατολογικό Γραφείο) στο Δήμο Αργοστολίου για την κάλυψη εκτάκτων στεγαστικών του αναγκών.
Είναι κατεπείγον διότι πρέπει να ληφθεί απόφαση μέχρι τέλος Μαρτίου 2014
ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σ. Σαββαόγλου

5. Πρόταση εκτέλεσης εφαρμοσμένου ερευνητικού έργου με τίτλο « Δράσεις προστασίας και ανάδειξης στα σπήλαια της Μελισσάνης και Δρογγαράτης» και έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης .
Είναι κατεπείγον διότι επιβάλλεται η άμεση λειτουργία των Σπηλαίων εν όψει τουριστικής περιόδου.
ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σ. Σαββαόγλου

6. Λήψη αποφάσεων για την αντιμετώπιση συνεπειών πρόσφατων σεισμών ( σχολεία, δημόσια κτίρια)
Είναι κατεπείγον προκειμένου να επισπευθούν οι ενέργειες αντιμετώπισης των συνεπειών στων σεισμών .

7. Έγκριση μελέτης Έκθεσης Ψηφιδωτών Δαπέδων στο πλαίσιο του έργου « Επισκευή και δημιουργία Αρχαιολογικής Συλλογής Σάμης και έκθεση ψηφιδωτών δαπέδων» ενταγμένο στο ΕΣΠΑ . (Αρ.17/2014 απόφαση της ΕΠΟΙΖΩ)
Είναι κατεπείγον διότι είναι αναγκαία η δημιουργία Έκθεσης ψηφιδωτών για τη Σάμη εν όψει τουριστικής περιόδου.
ΕΙΣ: ΕΠΟΙΖΩ

8. Έγκριση Σύναψης Προγραμματικής σύμβασης μεταξύ των: Υπουργείου Υποδομών , Μεταφορών και Δικτύων, Της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας και του Δήμου Κεφαλλονιάς με θέμα: «Κατεδαφίσεις και υποστυλώσεις σεισμοπλήκτων κτιρίων και καθαιρέσεις πάσης φύσεως εξαιτίας των πρόσφατων σεισμών»
Είναι κατεπείγον διότι πρέπει να προχωρήσουν οι εργασίες αποκατάστασης των συνεπειών του σεισμου.
ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σ. Σαββαόγλου

 

 

 




Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις