Εκπροσώπηση της Κεφαλονιάς στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ στη Μόσχα

Με γνώμονα την γενικότερη προσπάθειάς μας για την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος των Νησιών μας, στην διεθνή τουριστική αγορά ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήριος Κουρής, μετέβηκε στην Μόσχα στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ, προκειμένου να στηριχθεί αποτελεσματικά και επί της ουσίας η δια ζώσης εκπροσώπησή μας.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης με πρωτοβουλία της Ελληνικής Πρεσβείας στην Μόσχα δημιουργήθηκε ιστοσελίδα στην Ρωσία με την επωνυμία vk.com/visitgreeceru που ομοιάζει με τους ιστοτότοπους κοινωνικής δικτύωσης με εγγεγραμμένους πολλούς Ρώσους.
Μέσα από αυτό παρέχεται η ευκαιρία της ηλεκτρονικής περιήγησης στα ελληνικά αξιοθέατα και της γνωριμίας με τους αξιόλογους προορισμούς της χώρας μας. Η συγκεκριμένη διαδικασία επηρεάζει και ενδεχομένως καθορίζει τις επιλογές του ρωσικού κοινού για τον σχεδιασμό των επικείμενων διακοπών τους.
Κάθε μέρα, μέσω εικόνων και περιγραφών, παρουσιάζεται ένα διαφορετικό μέρος της Ελλάδας. Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας διοργανώνουν κάθε φορά έναν διαγωνισμό «έπαθλο» του οποίου αποτελεί μία εβδομάδα διακοπών για δυο άτομα αρκεί, να αναδημοσιεύσουν και να σχολιάσουν στον δικό τους χώρου του ιστοτόπου το μέρος που προτιμούν.
Την ημέρα λοιπόν της παρουσίασης της Κεφαλονιάς οι συνολικοί Ρώσοι συμμετέχοντες ανήλθαν στους 168 και υπήρξαν περισσότεροι από κάθε άλλη παρουσίαση! Με την ευκαιρία της παρουσίας του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης στην εν λόγω έκθεση, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του τυχερού ο οποίος θα επισκεφθεί την Κεφαλονιά για μια εβδομάδα. Ο αριθμός που κληρώθηκε ήταν ο αριθμός 85 και ο δικαιούχος ο κος Don Hose-Rodriges.

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ

kourissotiris

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις