Το απεργιακό πρόγραμμα της ΕΛΜΕ-ΚΙ

ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Η ΕΛΜΕ-ΚΙ συνεχίζει με το εξής πρόγραμμα δράσης:
Πέμπτη 20/3 και ώρα 8 το πρωί, συμμετοχή στη συγκέντρωση που οργανώνει το ΠΑΜΕ στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, για το δικαίωμα σε αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους και όλες.
Παρασκευή 21/3 συμμετοχή αντιπροσωπείας στο συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών στην Αθήνα και επαφή με την Ομοσπονδία Κεφαλονίτικων και Ιθακησιακών Σωματείων (ΟΚΙΣ) προκειμένου να επιδοθεί το υπόμνημα των μαζικών φορέων στο Υπουργείο Παιδείας. Οι υπόλοιποι ραντεβού 7 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο για να δράσουμε με τον τρόπο που επιβάλλεται, μια μέρα πριν τις απολύσεις των συναδέλφων μας.
Πέμπτη 27/3 και ώρα 8.30 το βράδυ, Γενική Συνέλευση στα Γραφεία της ΕΛΜΕ-ΚΙ, στο Νάπιερ (πρώην 2ο Λύκειο), προκειμένου να εξετάσουμε τις νέες προσπάθειες της κυβέρνησης να προχωρήσει την (αυτο)αξιολόγηση σε συνεργασία με «πρόθυμους» σχολικούς συμβούλους και διευθυντές.
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 9 ΑΠΡΙΛΗ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

Αργοστόλι 19/3/2014
Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ
Ο Πρόεδρος
Γεωργόπουλος Διονύσης

Ο Γενικός Γραμματέας

Γαλιατσάτος Νικόλας

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις