Υποψήφιοι Δήμαρχοι Ιωσήφ Λουκέρης και Σπύρος Ρισιάνος;

Τελικά ορισμένοι στην Παλική δεν παρατάνε τα όπλα, παρότι δηλαδή το όνειρο… του ανεξάρτητου Ληξουριού δεν έγινε κατανοητό από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μιχελάκη εν τούτοις αυτοί συνεχίζουν να κυνηγούν το όραμά τους και ετοιμάζονται να κάνουν την έκπληξη.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας, οι Σπύρος Ρισιάνος και Ιωσήφ Λουκέρης, οργώνουν ήδη τα χωριά της Παλικής με σκοπό να φτιάξουν συνδυασμό που να κατέβει στις κάλπες με αίτημα να κηρυχθεί το Ληξούρι ανεξάρτητη περιοχή από το Δήμο Κεφαλονιάς. Μάλιστα λέγετε ότι το έμβλημά τους θα είναι ο περίφημος φύκος της πλατείας Ληξουρίου, καθώς εμπνέονται από το “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη.

Τώρα εμεί δεν ξέρουμε τι να σχολιάσουμε, το μόνο που μπορούμε κάνουμε είναι να ευχηθούμε καλή επιτυχία.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις