Προσωρινά ανοιχτά από αύριο τα φαρμακεία

Ανοίγουν από αύριο, Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014, προσωρινά τα φαρμακεία, προκειμένου «να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στην φαρμακευτική περίθαλψη των ασφαλισμένων και των ασθενών», σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), ενώ το Σάββατο 22 Μαρτίου συγκαλείται έκτακτη γενική συνέλευση, με ανοιχτό το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων.
«Ο αγώνας συνεχίζεται με την ίδια ένταση» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΦΣ, Κυριάκος Θεοδοσιάδης και παράλληλα κάλεσε όλους τους φαρμακοποιούς να είναι σε ετοιμότητα, για άμεση κινητοποίηση, ανά πάσα στιγμή, ανάλογα με το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

ΠΗΓΗ epoli.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις