“Λίγος” εμφανίστηκε ο Θεόφιλος στο Ληξούρι-Απογοήτευσε τους οπαδούς του

Και ενώ όλοι οι οπαδοί του Θεόφιλου περίμεναν ότι η χθεσινή συνεδρίαση στο Ληξούρι θα ήταν μιά ευκαιρία για τον αρχηγό τους να αναδείξει τα ηγετικά του προσόντα τελικά όμως o θησαυρός αποδείχτηκε άνθρακας.

Σας να μην έφτανε η χυλόπιτα που έφαγαν Μιχαλάτος και Σπαθής από τον υφυπουργό Ανάπτυξη, κ. Σκορδά, ο οποίος του “απέπεμψε” από το γραφείο του, ήρθε και η χθεσινή παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου πραγματικά φάνηκε ότι ο Θεόφιλος ίσως να μπορούσε να κάνει τον Δήμαρχο Λειβαθούς αλλά τα πολιτικά του κυβικά σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν για τον Δήμο Κεφαλονιάς.

Για αυτό άλλωστε πάλευε τόσο πολύ για τη διάσπαση του ενιαίου Δήμου, γιατί ήξερε ότι πέρα από τη Λειβαθώ θα τα βρει “μπαστούνια”, ο ίδιος πάντως, ο Θεόφιλος, είναι ευχαριστημένος από ότι παρουσιάzουν τα φιλικά προσκείμενα σε αυτόν σαιτ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις