Η Αλληλεγγύη Γίνεται Πράξη!

Σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθούν οι δυο μεγάλες συναυλίες αλληλεγγύης που διοργανώνει ο ΒΗΜΑ FM με τη συμμετοχή πολλών σημαντικών καλλιτεχνών και κεντρικό μήνυμα “Ένα τραγούδι για την Κεφαλονιά”.

Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς, στο πλαίσιο του προγράμματος των δράσεων που υλοποιούν για την Κεφαλονιά, συμμετέχουν σε αυτήν την αξιόλογη προσπάθεια για την υποστήριξη των σεισμοπαθών συμπολιτών μας, ως χορηγοί των εκδηλώσεων.

Στις 18 & 19 Μαρτίου η αλληλεγγύη γίνεται πράξη & μας γεμίζει αισιοδοξία ότι το όμορφο νησί μας θα ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες και με συλλογική προσπάθεια θα βγούμε όλοι πιο δυνατοί.

Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς, θα ήθελαν επίσης, να ευχαριστήσουν τους διακεκριμένους καλλιτέχνες & τον ΒΗΜΑ FM για την ευαισθησία τους και να τονίσουν, ότι η φυσική ομορφιά του τόπου μας & η μοναδικότητα των ανθρώπων μας, αποτελούν ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την άμεση αποκατάσταση των σεισμοπαθών και για την κάλυψη των άμεσων αναγκών τους.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς
Λιβάδι, Ληξούρι Κεφαλονιάς 28200
τηλ.: 26710 92600
email:

SYNAVLIES_18&19.03




Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις