Οριστικό είναι το διαζύγιο ανάμεσα στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και στην Κίνηση Μελάμπους

Οριστικό διαζύγιο επήλθε στη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-Μελάμπους μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την απόλυτη στήριξη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του Μάκη Δημητράτου.

Αυτό όπως ήταν φυσικό προκάλεσε προστριβές ανάμεσα στα μέλη της Κίνησης Μελάμπους και τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, με τον επικεφαλής της Κίνησης Νίκο Παυλάτο να θεωρεί ότι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την κίνηση υποσχόμενος συνεργασία για ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο στις επερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

Η συνάντηση που είχε οριστεί για να βρουν μία λύση οι εμπλεκόμενοι δεν πραγματοποιήθηκε προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη αντιπαράθεση, και τον κ. Παυλάτο να μην δέχεται τις εξηγήσεις από την πλευρά των μελών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβανομένου και του κ. Δημητράτου, οι οποίοι έκαναν λόγο για παρεξήγηση, καθώς τα μέλη της Κίνησης Πολιτών Μελάμπους θεώρησαν ότι το γεγονός έγινε σκόπιμα.

Έτσι λοιπόν σήμερα τα μέλη που αποτελούν την Κίνηση Πολιτών για το Δήμο, “Μελάμπους”, και συγκεκριμένα ο Νίκος Παυλάτος, ο Βασίλης Πολίτης, ο Σωτήρης Σάρλος και ο Παναγής Έρτσος παραχώρησαν συνέντευξη για να ξεκαθαρίσουν την θέση τους, όπου η συνεργασία και η καλή σχέση που είχαν με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ έλαβε τέλος και ότι ο Νίκος Παυλάτος είναι αυτός που χαίρει της εμπιστοσύνης της Μελάμπους και κατεβαίνει για Δήμαρχος Κεφαλονιάς, με τον Βασίλη Πολίτη να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Για να ακούσετε όλη τη συνέντευξη πατήστε REC015

 

S S
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις