Μιχάλης Μαρκάτος: “Υπάρχει λόγος να προχωρήσουμε”

Ξεκινήσαμε εδώ και ένα χρόνο ένα δύσκολο ταξίδι και είδαμε ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι που η κοινωνία χρειάζεται ένα ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ για τον Δήμο.

Πρώτα, λόγω αυτών των πολτικών που ερημώνουν το νησί μας, τα μαγαζιά που δεν έχουν δουλειά, συνάνθρωποί μας καθημερινά να στέλνονται στα δικαστήρια γιατί χρωστούν, οι κατασχέσεις ακόμη και για τα μικρά πράγματα να είναι προ των πυλών. Ένα φυσικό φαινόμενο ήρθε να δείξει την ανικανότητα του Κράτους να προστατεύσει τους πολίτες.

Βγαίνουν τα “παπαγαλάκια” τους και χειροκροτούν μέτρα που δεν ήρθαν ποτέ. Παράταση λένε για το ΟΑΕΕ και στην ουσία αναφέρονται μόνο σε αυτούς που είναι πιστοποιημένοι σεισμόπληκτοι, λες και εμείς έχουμε δουλειά για να πληρώσουμε ή μπορούμε να κάνουμε ρυθμίσεις. Ξέρουμε ότι το σύστημα πελατειακής σχέσης, της συναλλαγής και της διαφθοράς υπόσχεται ότι υποσχόταν πάντα. Η απόλυτη ομολογία της κατάρρευσης του παλαιοκομματικού προτύπου.

Ταυτόχρονα υπάρχει και η δική μας ταυτότητα, η στάση ζωής μας, η ανιδιοτέλεια των προθέσεών μας και αυτό είναι που τροφοδοτεί περισσότερο το “υπάρχει λόγος για να προχωρήσουμε”.

Μιχάλης Μαρκάτος

(Από την παρέα του Μελάμπους)
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις