Σημαντική μάχη με Γαλήνη για τον ΑΣΚ

Μια από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις του την εφετινή περίοδο στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ-Η καλείται να δώσει την Κυριακή 16 Μαρτίου ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιάς.

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στο κλειστό των Ροϊτικων (2.30 μ.μ.) τη Γαλήνη και θα επιδιώξει να ξεπεράσει άλλο ένα εμπόδιο στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει τη φετινή περίοδο για την άνοδό του στην επόμενη κατηγορία.

Οι παίκτες του Λεωνίδα Παπαδάτου, έχουν δείξει φέτος αξιοθαύμαστη σταθερότητα στην απόδοσή τους, αλλά διαθέτουν και την απαραίτητη σοβαρότητα που απαιτείται ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστεί στην κατηγορία.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι ο ΑΣΚ αυτή τη στιγμή να διατηρεί το καλύτερο ρεκόρ στην κατηγορία, έχοντας πετύχει σε 12 αγώνες, 11 νίκες και μόλις μία ήττα!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις