Θεόφιλος Μιχαλάτος: “Η Κεφαλονιά δεν χρειάζεται λόγια, χρειάζεται έργα εδώ και τώρα”

« Μας ενδιαφέρει να προστατέψουμε την εικόνα και το κύρος της Κεφαλονιάς ως τουριστικό προορισμό », είπε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη όταν στις αρχές του Φεβρουαρίου επισκέφτηκε το νησί μας και συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τους σεισμοπαθείς.
Και σήμερα δύο περίπου μήνες μετά τον σεισμό της 26ης Ιανουαρίου και παραμονές της έναρξης της φετινής τουριστικής περιόδου αποδεικνύεται περίτρανα η κενότητα όλων όσων ακούσαμε. «Άνθρακας ο θησαυρός».
Οι κινήσεις της Δημοτικής Αρχής αντί να επικεντρωθούν σε ενέργειες άμεσης και δραστικής αποκατάστασης τόσο των ζημιών που προκλήθηκαν από τους σεισμούς σε καίρια σημεία όσο και της εικόνας της Κεφαλονιάς ως τον πιο ασφαλή τουριστικό προορισμό, περιοριστήκαν σε συμμετοχές σε τουριστικές εκθέσεις.
Όμως δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Ο Δήμαρχος κ. Παρίσης πρέπει να διεκδικήσει τώρα, όλα όσα η Κεφαλονιά δικαιούται ώστε να περιοριστεί ο αρνητικός αντίκτυπος των σεισμών στην οικονομία του νησιού μας.
Τέρμα οι δικαιολογίες για τους «αδελφούς-υπουργούς». Η Κεφαλονιά δεν χρειάζεται λόγια, χρειάζεται έργα εδώ και τώρα.

Θεόφιλος Μιχαλάτος
Επικεφαλής της
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις