Έκαναν έφοδο στο Δημοτικό Συμβούλιο οι Γονείς του 3ου Γυμνασίου Αργοστολίου

“Έφοδο” έκαναν χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι Γονείς του 3ου Γυμνασίου Αργοστολίου για να ενημερωθούν σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι για το σχολείο τους καθώς έχει καθυστερήσει η μετεστέγαση στις νέες αίθουσες προκάτ που έχουν τοποθετηθεί στο κάτω μέρος του Ξενία.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Γιώργος Μαγδαληνός ζήτησε εξηγήσεις από τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση για την καθυστέρηση που υπάρχει στην ολοκλήρωση της τοποθέτησης των αιθουσών προκάτ έτσι ώστε μπουν σε μία σειρά τα παιδιά και να μην ταλαιπωρούνται με απογευματινά τμήματα και οι καθηγητές να κάνουν διπλοβάριδες για να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες του σχολείου.

Ο κ. Παρίσης τους διαβεβαίωσε ότι σε μία εβδομάδα όλα θα έχουν λυθεί καθώς η καθυστέρηση έγινε εξαιτίας του καιρού που έβρεχε τις προηγούμενες μέρες, με αποτελέσμα να μην μπορούν να ολοκληρωθούν οι εργασίες και για να μπορέσει να προχωρήσει η μετεστέγαση του σχολείου κανονικά και χωρίς προβλήματα.

)

)
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις