Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση ITB του Βερολίνου

Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση ITB του Βερολίνου. Τα μηνύματά της είναι πάρα πολύ θετικά, όχι μόνο για τη γερμανική αγορά αλλά και για τις υπόλοιπες αγορές. Η ομάδα των επαγγελματιών του τουρισμού των νησιών μας καθώς κι ο αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Κεφαλονιάς, κος Κεκάτος, διαπίστωσαν από τα ακούσματα που είχαν από tour operators κι άλλες προσωπικότητες, ότι οι αφίξεις και για το 2014 θα σημειώσουν διψήφια άνοδο. Μεγάλη επιτυχία επίσης σημείωσε και η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο περίπτερο της Κεφαλονιάς και Ιθάκης, η οποία ήδη έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα.
Έγιναν συναντήσεις με tour operators οι οποίοι προτίθενται να ξεκινήσουν προγράμματα στα νησιά μας για το 2015. Σημαντική ήταν η επαφή με το γραφείο δημοσίων σχέσεων «Straub und Linardatos» το οποίο έχει έδρα στο Αμβούργο και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κου Ίωνος Λιναρδάτου.
Αυτό το οποίο απομένει να κάνουμε όλοι οι φορείς (κρατικοί, αυτοδιοικητικοί, ιδιωτικοί, εργαζόμενοι, κλπ.) είναι να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις, τις υπηρεσίες και τη συμπεριφορά μας, ώστε οι επισκέπτες να επιστρέψουν πίσω με τις καλύτερες το δυνατόν θετικές εμπειρίες. Αυτό θα λειτουργήσει ως ο ασφαλέστερος μοχλός για τη συνεχή άνοδο των νησιών μας, με συνακόλουθα θετικά οικονομικά και κοινωνικά αποτελέσματα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις