Διαμάχες στα Ραζάτα για ένα δρόμο!

Συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα το διακοπέν Δημοτικό Συμβούλιο του Σαββάτου με κυρίαρχο θέμα την διαμάχη που έχει προκύψει στα Ραζάτα για ένα κομμάτι δρόμου που χρειάζεται φτιάξιμο.

Για το κομμάτι αυτό του δρόμου είχε γίνει μελέτη από το Μηχανικό κ. Καππάτο, η οποία προβλέπει να γίνει μία υψομετρική διαφορά με την τοποθέτηση σωλήνα ομβρύων υδάτων για να περνάνε τα νερά και να μην πλημμύριζουν κάποιες γειτονικές οικίες.

Η μελέτη αυτή είχε συνταχθεί από το 2006 αλλά λόγω των αντιρρήσεων που προβάλει η κα Ζησιμάτου Σωτηρία, δεν προχώρησε ποτέ καθώς θεωρεί ότι στην ουσία βλάπτονται τα συμφέροντά της με τη δημιουργία αυτού του δρόμου, επιρρίπτοντας ευθύνες στις τεχνικές υπηρεσίες για τη μη σωστή σύνταξη μελέτης.

Αντίρρηση προβάλει ο κ. Αμπατσόγλου, ο οποίος θέλει τη δημιουργία του δρόμου καθώς έχει πρόβλημα με τα νερά να περνάνε έξω από την οικία του και να δημιουργούν πρόβλημα τους χειμερινούς μήνες. Τελικά πέρασε η εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας που προβλέπει την αποκατάσταση της προσπελασιμότητας του δρόμου στη συγκεκριμένη θέση “Φέλικα” στα Ραζάτα.

)

)

S S S
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις